Forum dyskusyjne - Gry, filmy, muzyka, programy - proks.pl

Pełna wersja: Co sadzicie o FABLE
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
ja gram w ta gre juz ktorys raz z kolei i sadze ze jest swietna, to co zrobimy wczesniej ma wplyw na pozniejsze wydazenia popostu genialne, mozna ja przechodzic na tysiace sposobowSmile)
HEHE PUDEL,FABLE:TLC TO MOJA ULUBIONA GRA Wink a tak a propos-Grales w to na xboxa?
Gra jest EXTRA, super grafa, zadania, miałem w niej wszystko co się da, mam nawet sejwa, mogę wysłać Smile Smile
Początkowo nie bylem do niej przyjaźnie nastawiony, ale wystarczylo mi pol godziny gry i wkrecilem sie jak cholera Big Grin Świetna fabuła
Świetna fabuła? Miasto głównego bohatera zostaje napadnięte, jego rodzice i przyjaciele zostają zabici, udaje się przeżyc tylko jemu. Zostaje wzięty pod opiekę przez wielkiego maga, który go szkoli by pewnego dnia mógł odnaleźć morderców swoich rodziców. Fabuła powiedziałbym bardzo standardowa i w dodatku liniowa bo właściwie oprócz tego, że wybieramy czy chcemy być źli czy dobrzy nic nie możemy zrobić.
Mimo tego gra bardzo mi się podobałaSmile
G@JuSh napisał(a):Fabuła powiedziałbym bardzo standardowa i w dodatku liniowa bo właściwie oprócz tego, że wybieramy czy chcemy być źli czy dobrzy nic nie możemy zrobić.
Mimo tego gra bardzo mi się podobałaSmile

No widziszBig Grin To jest ta cała magia Fable xD Znacie jakieś info na temat części drugiej? Wink
Kod:
Jak łatwo się domyslić, "Fable 2" jest kontynuacją gry "Fable", która wyznaczyła poniekąd zupełnie nowe standardy dla gatunku RPG. Akcja kontynuacji toczyć się będzie około 500 lat po wydarzeniach z części pierwszej, a głównego bohatera - najprawdopodobniej zwykłego wieśniaka - ozdobi przelatujący w pobliżu ptak. Bohaterem kierować będzie pragnienie zemsty. Nie, nie wobec ptaka; raczej wobec człowieka, który mocno namieszał w jego życiu. Premiera gry w 2008 roku.

Trailer
Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=zDW1kWRM1hs
Przekierowanie