Forum dyskusyjne - Gry, filmy, muzyka, programy - proks.pl

Pełna wersja: Oryginał
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mam pytanie kiedy kupiliście swoją pierwszą oryginalną płytę co was skłoniło do tego xD

moją pierwszą oryginalną płyta była gra Diablo II LoD PL a skłoniło mnie to ze ciągle meczenie sie z crackami keyami i BN odstraszało mnie od instalacji bo była to dla mnie męczarnia. Skoro zarobiłem w wakacje to stwierdziłem ze mogę wydać 60 zł i kupić ta Starą ale za to cudowną grę Big Grin
hmm nie pamiętam kiedy to było... ogólnie mówiąc to kupuje oryginalne gry jeśli na to zasłużą (po przejściu dema) i mam już ich baardzo dużo... pierwszą chyba też był Diablo II (jeszcze bez dodatku)
czy extraklasyka za 19.99 to tez oryginały? xD
jak to mówią im starsze tym lepsze wiec skoro to klasyka to tak Big Grin
Ja nigdy nie kupiłem oryginalnej gry, nie licząc tych z różnych gazetek tj. Play, CD-Action itp.
No mi tez sie nie trafila jeszcze zadna oryginalna Big Grin
Mialem kilka razy oryginalne plytki w domu ale byly tylko pozyczone Big Grin
ehhh po co komu orginały jak jest rapidshare i uploaderzy xD
ale czasami bez orginału nie pograsz na serwerach oficjalnych
Jeszcze sie nie zdarzylo tak abym nie pogral. Zawsze sie znajdzie jakis sposob aby oszukac tworcow Big Grin
no to Diablo 2 LOD na BN jakiś sposób znasz?
Nie gralem nigdy wiec nie wiem czy jest jakis sposob. Big Grin
Ale w takim wypadku mozna sie w kilka osob zrzucic na jedna gierke bo wydawanie kasy na "drogie" oryginaly wedlug mnie nie ma sensu Wink
NuNeK;81052 napisał(a):ehhh po co komu orginały jak jest rapidshare i uploaderzy xD

Hmm, wiesz, ktoś to musi kupić i upnąć, żeby pliki się pojawiły się na sieci.

adiko;80994 napisał(a):Ja nigdy nie kupiłem oryginalnej gry, nie licząc tych z różnych gazetek tj. Play, CD-Action itp.

Przecież to takie same oryginał jak inne! Jedynie sprzedawane jakiś czas po premierze i w atrakcyjnej cenie.

Do tematu - G- Police z CD-ActionBig Grin
wampas napisał(a):Hmm, wiesz, ktoś to musi kupić i upnąć, żeby pliki się pojawiły się na sieci.
Nie zawsze musi kupić, powiedz mi czemu niektóre gry są już w sieci kilka godzin po premierze? myslisz że każdy kto sprzedaje w sklepie jest świętoszkiem Big Grin
Słyszałem że w sklepach sieci MediaMarkt pracownicy moga sobie normalnie wypożyczać różne płytki na jakiś tam okres czasu, później zwracają je do sklepu i zakładają nowe opakowanie Wink
i bardzo slusznie postepuja Big Grin
Tez bym sobie tak robil tylko ze nie jestem pracownikiem Media markt Sad
Ale skoro juz o takim czyms napisales to musze sobie znalezc kolege w tej sieci sklepow Big Grin
adiko;81207 napisał(a):Nie zawsze musi kupić, powiedz mi czemu niektóre gry są już w sieci kilka godzin po premierze? myslisz że każdy kto sprzedaje w sklepie jest świętoszkiem Big Grin
Słyszałem że w sklepach sieci MediaMarkt pracownicy moga sobie normalnie wypożyczać różne płytki na jakiś tam okres czasu, później zwracają je do sklepu i zakładają nowe opakowanie Wink

No i między innymi dlatego jak się kupuje oryginalną grę z oryginalnym keye'm w jednej/w różnych sieciach sklepów może się później okazać, że takowy klucz, niezbędny np. do gry w sieci nie działa, bo został zwędzony przez pracownika MediaMarkt.

A za takie coś delikwenta bym oskalpowałMad
Stron: 1 2
Przekierowanie